Iron Maiden забиха на фестивала "Hills of rock" в Пловдив (СНИМКИ)

07:50, 23 юли 18 / Любопитно 25 1041 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Iron Maiden поставиха кулминацията на фестивала "Hills of rock" в Пловдив. Специално за хеви метъл класиците беше построена и 25-метрова сцена, оборудвана и за визуалното шоу, което винаги съпътства концертите на бандата.

Третата, извенредна, вечер на "Hills of rock" рок беше изцяло подвластна на гостуването на Iron Maiden. Активна остана само основната сцена на фестивала, в която още няколко тежки групи подгряха за големия концерт. Феновете бяха добре подготвени и брандирани за концерт от турнето Legacy of the Beast.

Времето опита да внесе суматоха с кратък, но съдържателен порой. Феновете останаха обаче категорични. Истинската буря започна малко след 21 ч – от сцената, предаде БНТ. Излетяха самолети в документални видеа и дори съвсем истински на вид спитфайър от Втората световна война – препратка не само към пилотските страсти на фронтмена Брус Дикинсън, но и към реалните сюжети от войната, които присъстват в някои от класическите хитове на групата.

Пространството до стадиона в Пловдив беше препълнено повече от всякога. Предстои организаторите да обявят дали са достигнали смелите си очаквания от 60 000 посетители на второто издание на "Hills of rock", което вече е в историята.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама