Бар Рафаели: Уилям е най-добре изглеждащият принц в света

17:55, 27 юни 18 / Любопитно 25 541 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Супермоделът и бивша приятелка на холивудската звезда Леонардо ди Каприо Бар Рафаели изрази възторга си от външността на принц Уилям, който е на посещение в родината й Израел, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Израелската красавица е била представена на принца на градинско парти, организирано от посланика на Израел във Великобритания Марк Реджев.

След срещата си с херцога на Кембридж Бар Рафаели е споделила: "Той е изключително чаровен. Мисля, че и двамата с брат му изглеждат добре, но Уилям е най-добре изглеждащият принц в света". 

Принц Уилям се е срещнал и с представители на технологични компании и се е запознал с най-новите им разработки.

Една от компаниите е демонстрирала пред херцога на Кембридж джаджа, която се прикрепва към очила и дава възможност на незрящи и частично незрящи да регистрират думи и предмети. "Невероятно изобретение. Сигурен съм, че ще помогне на много хора. Брилянтна технология", е коментирал принц Уилям.

Херцогът на Кембридж се е срещнал и с представители на компания, която разработва интерактивни игри за деца.

Коментирайки разработките й, принц Уилям е споделил: "Джордж със сигурност ще хареса нещо подобно. Децата са по-добри от мен с технологиите, в това отношение съм безполезен. На тях обаче определено ще им допадне".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама