Борисов подава оставка, ако се докаже, че си е купил гръцки остров

12:45, 27 юни 18 / Политика 25 520 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Умолявам Ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви не ми забърквайте името. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза. Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен”. Това заяви премиерът Бойкпо Борисов в началото на правителственото заседание по повод появилата се информация, че е станал притежател на остров в Гърция.

Сюжетът тръгна от сайт с неясна собственост, като по-късно беше подет от други издания, а предаване по темата в частна национална телевизия така и не видя ефир.

Борисов коментира темата с острова и на 24-ти юни в Брюксел. Тогава той беше по-краен: „Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници”.

Премиерът Бойко Борисов си е взел цяла България, а дали си е купил остров или архипелаг, трябва да разследват специализираните служби”, каза депутатът от "БСП за България" Елена Йончева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама