Продължава издирването на арестанта-беглец в Пловдив

09:00, 27 юни 18 25 498 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Все още няма следа от арестанта, който избяга от ареста на Tрето РПУ в Пловдив. Мъжът е бил задържан зад решетките за 24 часа за притежание на наркотици. Полицията е претърсила повече от 10 адреса, включително такива на негови приятели. 

"За да се стигне до този неприятен инцидент, има допуснати нарушения. Тепърва проверката ще установи всички онези допуснати нарушения от всички онези длъжностни лица, към които ще бъда безкомпромисен", категоричен беше старши комисар Атанас Илков, директор на ОДМВР-Пловдив, предаде NOVA.

Два часа преди да изтече този срок 25-годишният Петър Петров е успял да избяга, скачайки от втория етаж на сградата. Под претекст, че има болки в корема, той помолил разследващия полицай да го пусне до тоалетната. Той е отишъл в санитарното помещение, предназначено за полицаи и граждани, а не в това за арестанти. 

Криминално проявеният е избягал два часа преди да изтече мярката му за неотклонение. Смята се, че след като е скочил през прозореца, той е побягнал надолу по улицата и после е хванал такси, с което е напуснал града.

Предстои полицаите да изземат записите от охранителните камери, за да установят в каква посока е поел Петров. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама