Публично обсъждане на проектозакона за личната помощ при омбудсмана

08:30, 27 юни 18 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Омбудсманът Мая Манолова организира обществено обсъждане на проектозакона за личната помощ. Манолова покани всички заинтересовани страни по темата, за да се чуят конструктивните аргументи, а направените предложения ще бъдат обобщени към текстовете в проекта на Закона за личната помощ.

Омбудсманът изпрати покани за участие в публичното обсъждане на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, на министъра на финансите Владислав Горанов, на синдикалните лидери Димитър Манолов и Пламен Димитров, на председателите и членовете на парламентарните комисии по труда, социалната и демографската политика, по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите, по въпросите на децата, младежка и спорта, до участниците в работната група, изготвила проекта, до членовете на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания и др.

Дискусията е отворена за всички, желаещи да вземат отношение по темата. Целият пакет към проектозакона за личната помощ, изготвен от екипа на омбудсмана съвместно с майките на деца с увреждания, може да се види тук.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама