Цветанов: В голямата политика трябва да имаш по-голям праг на търпимост

17:54, 26 фев 18 / Политика 25 476 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ние не сме приватизирали ЕРП-тата. Това е станало през 2004 година", заяви Цветан Цветанов пред Цветанка Ризова по bTV. Заместник-председателят на ГЕРБ уточни, че сделката още не е факт и трябва да се изчака.

"До влизането на сделката в сила проверката ще установи откъде са тези средства, на кой са", каза още Цветанов. 

"За тази сделка се говори много отдавна, сигурно е имало и други участници. Много остра реакция беше изразена от опозицията. Защо не реагираха така преди година, преди шест месеца?", попита още политикът.

"Видяхте, че заради познанството си с Гинка Теменужка Петкова си подаде оставката. Политическият съвет между "Обединени патриоти" и ГЕРБ ще вземе решение", каза още Цветанов като не уточни какво се очаква да е решението и кои имена се обсъждат. Що се отнася до това дали сделката за ЧЕЗ може да разклати кабинета, лидерът на парламентарната група на ГЕРБ отговори, че това няма да стане.  

"В голямата политика трябва да имаш по-голям праг на търпимост" - с тези думи Цветанов отговори на въпросите за отношенията в управляващата коалиция. Политикът обясни, че винаги говорят с партньорите, за да изчистват противоречията и всички работят за реализиране на четиригодишен мандат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама