Цонко Цонев подарява мотор Харлей Дейвидсън на Варна Мега Рок

15:00, 26 фев 18 25 630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поради рязката промяна във времето и невъзможността да се направи планираната демонстрация насроченото за днес, от 13 ч. на паркинга на Морска гара, прес събитие за първото издание на фестивала "Варна Мега Рок", се отлага.

Организаторът Цонко Цонев и колегите му от "Мега Рок" имаха намерение да покажат пред медиите уникалният подарък, който закупилите билети до 28.2.2018 година, ще имат шанса да спечелят.

Закупилите промо билети за "Варна Мега Рок" до 23:59 ч. на 28.02.2018 година ще участват в томбола, която ще донесе на един щастливец чисто нов мотоциклет Harley-Davidson. Тегленето ще се състои непосредствено преди концерта на скандинавските богове на синфоничния пауър метъла NIGHTWISH.

Билетите за събитието са в продажба на цена 70 лв. до 28.2. в сайтовете на eventim.bg и eticketsmall.com. Те са валидни за двата дни. От първи март цената става 90 лв., а в последните месеци преди феста ще стигне и до 120 лв.  

За съжаление, снежната виелица не позволи Кметът да покаже уменията си зад кормилито на мотора точно на мястото, на което ще бъде построена и сцената за двудневния фестивал.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама