Цацаров: Готов съм на проверка в Шуменската прокуратура, но няма искане

17:05, 08 фев 18 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще направя проверка на Шуменската прокуратура, ако г-жа Нинова я поиска по надлежния ред. От това, че някой е направил изказване от парламентарната трибуна, не е повод за проверка на Шуменската прокуратура. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров, отговаряйки на въпрос на БГНЕС дали ще направи проверка на районните прокурори в Шумен, както по-рано поиска лидерът на БСП.

Сотир Цацаров обяви, че не е получил сигнал от Корнелия Нинова. По-рано тя обяви, че заради разследване на активист на БСП от Шумен прокуратурата е изискала партийни книжа.

"Едва ли може да се говори, че прокурорите са проверявали партийна дейност", възкликна обвинител №1. Цацаров обясни, че срещу въпросният човек тече проверка за документни престъпления.

"За съда - или добро, или нищо. Искам да благодаря на колегите си СДВР и градска прокуратура за свършената работа", каза Цацаров по случая с обвинените помагачи начело с Ториното за отвличането на Адриан Златков. По-рано днес съдът пусна четиримата от ареста срещу парична гаранция.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама