Евродепутатът Ангел Джамбазки защити министър Нено Димов

11:50, 08 фев 18 / Политика 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В социалната мрежа Facebook българският евродепутат Ангел Джамбази се обяви в защита на екоминистъра Нено Димов. Поводът е исканата оставка на министъра от германска евродепутатка Франческа (Ска) Келер, която пристига в България, за да подкрепи протестите в защита на Национален парк "Пирин". 

"Отново изразявам подкрепата си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на крайно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското нашествие в Европа срещу него, го прави по-симпатичен на нормалните българи.
Германската представителка в ЕП, колегата Ска Келер, представител на „Зелените“, идва в България, за да иска оставката на български министър. Колегата Франческа Келер е известна още с идеята си да пресели цели сирийски и други „бежански“ села в България и изобщо в Източна Европа, за да създаде атмосфера „като у дома“ за бежанците и нелегалните имигранти. Идея, безспорно екзотична, атрактивна и иновативна", пише Джамбазки във Facebook.

"Не е известно колегата Франческа Келер да е бранила немската природа така пламенно. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има поне 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са построени 11 нови лифта. Не е известно колегата Франческа Келер да знае къде и какво точно е Пирин. Но пък ние от ВМРО знаем. Затова, като любезен домакин и високопланински джентълмен, я каня на разходка в Пирин", допълва евродепутатът.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама