С концерт на Миро община Несебър отбелязва празника на любовта

09:00, 11 фев 18 / Култура 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп иконата Миро ще бъде звездата в културната програма на Община Несебър за 14 февруари. Концертът ще се проведе от 17 ч. на площад "Жулиета Шишманова" в новата част на града.

За празника на любовта и виното местната администрация е подготвила различни прояви в няколко поредни дни, изпълнени с развлекателни, културни и кулинарни забавления.

Събитията в Несебър на 14 февруари започват в 12 часа на пл. „Жулиета Шишманова“. Там ще бъде пресъздаден ритуалът по зарязване на лозята по случай празника Трифон Зарезан. От 16 часа Дружеството на несебърските художници ще подреди
тематична изложба в Центъра за култура „Артиум“. 

Празничното настроение продължава и на 15 февруари с две прояви - концерт на Хора за градски песни „Блян“ и Хора за гръцки песни „Месемврия“ при НЧ „Яна Лъскова - 1905“ от 16.30 часа на пл. „Жулиета Шишманова“ и среща с поети от Писателското дружество в Бургас в Конферентен център „Сочи“ в Стария Несебър от 18 часа.

На 16 февруари почитателите на рока могат да се насладят на изпълненията на група „Мена“, чийто концерт ще започне от 17 часа на пл.  Жулиета Шишманова“.

Последното събитие, което ще зарадва жителите и гостите на града е постановката „Бардак“ по Габриел Барили, която ще представи Общинският театър в Несебър. Представлението, чийто режисьор е Димитър Еленов, ще се играе на 17 февруари от 19.00 часа.

В дните 14-17 февруари на пл. „Жулиета Шишманова“ ще се предлагат различни видове кулинарни изкушения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама