Посрещаме Новата година с положитени температури

12:00, 27 дек 17 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще изпратим годината с разкъсана облачност, с намалена видимост в низините и слънце в планините, съобщи синоптикът Симеон Матев.
 
В сряда температурите отново ще са разнообразни. В местата с трайни мъгли термометърът ще показва 3-4 градуса, а в слънчевите райони до 15-16 градуса.

В четвъртък видимостта ще се подобрява, но ще се заоблачава. В Южна България ще превали дъжд.

В петък ще започне понижение на температурите, каза още метеорологът. В източната част на страната ще е дъждовно, а привечер и в нощта срещу събота по високите западни полета и на места в Северна България дъждът ще премине в сняг. В събота обаче от запад на изток валежите бързо ще спират. Максималните температури ще са от 2 до 7 градуса.
 
Новата година ще посрещнем с температури в полунощ в по-голямата част от страната между 0 и 5 градуса, а във високите западни полета - до минус 3 градуса, обобщава вестник "24 часа".

През деня над по-голямата част от страната ще бъде слънчево, но отново на места в низините ще има мъгла, която ще задържа температурите 3-4 градуса над нулата. В останалата част от страната ще бъде топло за сезона с дневни температури до 13-14 градуса.

Подобно ще бъде времето и на 2 януари, а на 3 януари се очакват превалявания от дъжд.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама