Джеймс Камерън разкрива подробности за "Аватар 2"

19:00, 27 ное 17 / Култура 25 1142 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Режисьорът Джеймс Камерън разкри, че „Аватар 2” ще бъде заснет предимно под вода.

Продължението, което се очаква да бъде пуснато през 2020 г., включва нова система за улавяне на движения, която се оказва главоболие за филмовия режисьор на „Терминатор” и „Титаник”.

"Това никога не е било правено преди и е много трудно, защото нашата система за улавяне на движение, както повечето системи за улавяне на движения, е това, което те наричат ​​оптична база, което означава, че използва маркери, които са фотографирани със стотици камери", каза той за Collider.

"Проблемът с водата не е подводната част, а интерфейсът между въздуха и водата, който образува движещо се огледало. Това движещо се огледало отразява всички точки и маркери, и създава куп фалшиви маркери.

Той добави: "Ние хвърлихме много сили, иновации, въображение и нови технологии по филма ...това ни отне повече от година и половина, за да проумеем как ще го направим."

Камерън разкрива, че заснемането е приключило успешно.

Той добави: " Имаме шест тийнейджъри и един 7-годишен, и всички те играят в сцена под водата. „

Междувременно Кейт Уинслет наскоро разкри, че се е присъединила към предстоящото продължение, което отново събира актрисата с Камерън за пръв път от 1997 г. насам, след „Титаник”.

 

Тази година се навършват осем години, откакто първият Аватар се появи на екран, което означава, че Avatar 2 ще пристигне цели единадесет години след първата част.

Режисьорът обаче не се тревожи за закъснението между филмите, сравнявайки го с успеха на филми като "Терминатор 2" и "Извънземни".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама