Борисов атакува БСП и защити Фандъкова

15:07, 26 ное 17 / Политика 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На Общото събрание на ГЕРБ премиерът Борисов благодари на коалиционните партньори, че разсейват ежедневно страховете, които се опитват всеки ден да им вменят. "Искам да кажа на тези, които искат предсрочни избори, че едни избори струват 50 милиона. Само преди шест месеца се преброихме. Хвърлихме оставка и им казахме - ето, управлявайте, ако ви изберат хората. Само че останаха втори и четвърти.”

Според Бойко Борисов в момента има едно монолитно сплотено мнозинство в парламента.

По повод БСП Борисов заяви още, че техните конгреси са "Анти ГЕРБ" и "Анти Борисов" конгреси.

„Трябва много активно да се поддържаме с колегите от Патриотичния фронт“, отбеляза той.

Премиерът коментира и днешния протест срещу Йорданка Фандъкова: “Стана ми мъчно за Фандъкова - стотина души (и то половината от БСП) излезли да спасяват София. Аз като бях кмет бяха откраднали 50 детски градини - уж приватизирали и смотани. Тонът ми даже сега е много мил и нежен. Когато нападнат жена с такива гадни думи, е редно да скочим и да я защитим. Преди не можеше да се мине на "Красно село", на "Лъвов мост", при Телевизионната кула - всичко се ремонтира. Ремонтираме училища и детски градини на фона на синьо червената мъгла.”

Събранието в момента продължава с гласуване на предложенията за ръководни органи на ГЕРБ. Очаква се събранието да излезе и с политическа декларация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама