Младен Маринов: Проблемът с униформите трябва да се реши

14:29, 26 юни 17 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До момента, това петмесечие на 2017 г. сравнено с петмесечието на 2016 г., нивата на всички видове престъпления, които формират оперативната обстановка са значително намалели. Това заяви главният секретар на МВР Младен Маринов, предаде БГНЕС.

Младен Маринов каза, че и проблемът с униформите трябва да се реши. Той коментира, че ще държи да се реши въпросът със забавянето на униформите и с окомплектоването на състава с лични средства за защита. По този въпрос припомни, че са били отпуснати допълнително средства. „Премиерът същото разпореди – да се направи един анализ, хората, които не са получили пари за униформи за определен период от време е редно, тъй като са вложили средства да си закупят униформи, да бъдат обезщетени по един или друг начин. Това е въпрос на сметка и на предложение в МС. Чухте го премиера, че според него това е една несправедливост, която трябва да се поправи”, каза още той.

Главният секретар на МВР посочи още, че след като премиерът и главният прокурор отправят критики към Икономическа полиция, най-вероятно имат основания, за което той ще направи съответния анализ и ще предприеме съответните действия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама