Любо Киров ще изпее най-големите си хитове в Летния театър

10:36, 26 юни 17 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 22 юли Любо Киров, познат и като бивш вокалист на група „Те“, ще представи на живо последния си албум "Знам – най-доброто от Любо Киров" на сцената на Летния театър в Бургас. Концертът е част от националното му турне, с което изпълнителят ще посети градовете Варна, Бургас, Пловдив и София.

Той е текстописец, композитор, инструменталист, художник, продуцент… Преди всичко обаче публиката познава Любо като артиста, притежаващ един от най-красивите гласове на съвременната българска музика. В биографията му са записани стотици концерти пред многохилядна публика и клубни участия, няколко национални турнета,  награди за най-добра група, солов изпълнител и музика. Написал е над 200 текста на популярни хитове за други артисти.

Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение, специални изненади и възможността да си закупите диска с най-добрите песни от репертоара на певеца, събрани през последните 16 години.

На сцената на Любо ще партнират невероятните музиканти Живко Петров - клавишни, Ангел Дюлгеров - китара, Калин Вельов - барабани и перкусии, LaTiDa - вокали.

Начало на концерта е в 21:00 ч., а билети може да се закупят в мрежата на eventim.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама