Арестуваха двама шофьори, опитали да подкупят полицаи в Бургас

08:22, 26 юни 17 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама шофьори са задържани в ареста след опит да подкупят служители на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Първият случай е от събота, когато около 09.10 ч. в района до бл. 3 в комплекс „Славейков”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Нисан Микра”, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишния Й. Б. от Бургас, който се оказал неправоспособен водач. Мъжът се опитал да осуети съставянето на акта за установеното административно нарушение, подхвърляйки на предна дясна седалка в служебния полицейски автомобил сумата от 27 лв. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

В неделя около 21.55 ч. на ул. „Индустриална“ № 19 пътна полицаи спрели за проверка лек автомобил „Опел Синтра“, със старозагорска регистрация, зад волана на който бил 66-годишният С. С. Водачът бил в нарушение, за което трябвало да бъде глобен и да му се отнеме шофьорската книжка. Той се опитал да избегне полагащата му се санкция, подкупвайки катаджиите. Мъжът подхвърлил в служебния полицейски автомобил 50 левова банкнота. Органите на реда веднага го задържали за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама