Филип Киркоров изнася шоуто „Аз“ в Бургас

18:00, 25 юни 17 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бургас е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу спектакъла “Я” (в превод от руски „Аз”) през септември 2017. Турнето на „Краля” на руската поп музика в България включва 5 града в страната. Концертът в Бургас ще е на 22 септември в Летния театър.

„Я“ е високотехнологична програма, в която участват 80 артисти, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация. 

Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата.

Впечатляващият международен екип, стоящ зад грандиозния спектакъл, включва режисьорите Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създали 5 проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион „A New Day“. 

Хореограф е американецът Тони Теста, работил с Майкъл Джаксън, сестра му Джанет Джаксън, Кайли Миноуг. Архитект и дизайнер е белгиецът Маркос Винал. Художник на осветлението е канадецът Алан Лорти, режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „Нотр Дам Де Пари”. Музикален директор е французинът Иван Кассар, работил с Лара Фабиан и Джони Холидей.

Филип Киркоров е най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният руски изпълнител за всички времена  никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР. Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама