Рут Колева ще пее на остров Света Анастасия

15:36, 25 юни 17 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от най-ярките таланти на родната ни поп сцена - Рут Колева, ще пее на остров Света Анастасия, съобщиха от Община Бургас. На 14 юли (петък) тя ще представи новия си албум "Confidence. Truth", в който участват някои от най-успешните световни музиканти - Gene Coye (Flying Lotus), Ron Avant (Anderson. Paak), Jameel Bruuner (The Internet), както и инструменталисти от Софийска филхармония.

На островната сцена Рут ще доведе нейния Live Band в чийто състав са Филип Александров – клавиши, Богомил Енчев – барабани, Волен Милчев – беквокали, Зорница Славова – беквокали, Христо Михалков – бас, Стоян Джаферов – китара.

Желаещите да видят на живо концерта на Рут Колева ще могат да отпътуват към острова същия ден от 20:00 часа с кораб от "Магазия 1". Събитието започва в 21:00 часа. Тръгването обратно за Бургас е в 23:00 часа. Цена на билет за пътуване с кораба е 10 лева, а за концерта - 20 лева. Билети ще се продават от 26 юни в Туристическия информационен център в подлеза на Операта, Автогара "Юг" и "Магазия 1".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама