Модернизират осветлението в община Созопол с 3,66 млн. лв.

14:24, 25 юни 17 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Созопол обяви обществена поръчка за проектиране и изпълнение на енергоспестяващи мерки и дейности по модернизация, реконструкция, интелигентно управление и енергиен мениджмънт на система за улично осветление. Освен в град Созопол дейности ще се изпълняват и в Черноморец, както и в селата Росен, Габър, Зидарово, Атия, Крушевец, Равадиново, Равна гора, Присад, Индже Войвода и Вършило.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 665 000 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 255 дни.

В рамките на поръчката се предвижда да се изпълнят инвестиционен проект и авторски надзор. Сред дейностите по търга са подмяна на осветителните тела с нови с LED светлинен източник, подмяна на корозиралите стълбове и такива с нарушен външен вид, монтаж на нови стълбове за осветление и нови осветителни тела там, където такива липсват, и др.

Техническото предложение на кандидатите ще има 70 % тежест, а ценовата оферта – 30 %. През последните пет години кандидатите трябва да са изпълнили поне три дейности с предмет, който включва строително-монтажни и работи по изграждане, основен ремонт или реконструкция на улично или площадково осветление или подземна електрическа инфраструктура.

Крайният срок за подаване на оферти е 28 юли тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама