„Арт поток“ залива Царево за второ лято

13:23, 25 юни 17 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Царево има амбицията отново да се превърне в столица на културата през най-приятния за море летен месец – на 14 юли там ще стартира второто издание на фестивала „Арт поток“, съобщиха от Общината.

В първата вечер, отредена за изкуство, художникът Стефан Божков и приятели ще представят своите произведения в Общинския исторически музей, а театралните постановки ще стартират с кралицата на българския театър Татяна Лолова в моноспектакъла си „Дуенде“.

На 15 юли сцената на читалище „Георги Кондолов - 1914“ ще бъде превзета от актьорите на театър „Хасково“ с постановката „Ако Роналдо беше Чехов”.

Неделната вечер ще бъде посветена на Литературно четене с Елин Рахнев. На 19 юли известни личности ще зарадват публиката в Царево с формата „Пощенска кутия за приказки“ в лятното кино, а от 23:00 часа Фънки, Стенли (бившият вокал на група „Тангра“) и „Гравити Ко“ обещават разтърсващ концерт, входът ще бъде свободен за всички жители на град Царево.

„Дубльори“ ще заемат сцената на читалището на 20 юли, а на следващия ден постановката на  Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“ ще се играе от Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

Последната фестивална вечер е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на „Госпожа стихийно бедствие”.

Началният час на всички постановки е 21:00, а билети ще се продават на каса, разположена на площада в Царево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама