Стотици отпразнуваха с Кали и Джина Стоева събора "Видовден" (ВИДЕО) 

10:10, 25 юни 17 25 884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп-фолк певиците Кали и Джина Стоева бяха гвоздеят на програмата на прочутия Граовски събор "Видовден" в Брезник. Гласовити певици изнесоха концерт снощи в центъра събраха най-верните си фенове от областта.

 

Около 20.30 ч. изпълнителките огласиха града и околностите. Изпълнителката на хита „Имаш ден“ направи впечатление като излезе на сцената с колоритен тромпетист. Джина Стоева пък пя с лятна рокля и синя шапка.

Хиляди местни и гости на Брезник се събраха вчера да се напразнуват както подобава на "Видовден". Празниците продължиха цяла седмица, но най-големите атракции бяха в събота(откриването на събора, можете да видите ТУК). Малчуганите са радваха на люлки и въртележки, разположени на огромна зелена поляна край Брезник. Децата редуваха люлка със захарен памук и царевица. 

Възрастните пък обикаляха панаирските сергии, на които можеше да се купи от гащи и чорапи до рокли и сувенири.

 

Най-важното обаче беше ароматният мирис на кебапчета. Всички посетители на събора в събота се насладиха на вкусна скара, полята обилно с бира.

От общината бяха осигурили и линейка, която се грижеше за прекалилите с алкохола. Още около обяд хората без мярка създадоха работа и на медицинските лица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама