Футболистите на „Созопол“ отиват на летен лагер в Благоевград

17:09, 11 юни 17 / Спорт 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболистите на „Созопол“ ще имат лагер в Благоевград по време на лятната си подготовка, съобщи старши треньорът Румен Димов. „Небесносините” избират за четвърта поредна година да трупат аеробен обем в пиринския град. Лагерът ще бъде от 27 юни до 8 юли. През този период са предвидени 3 контроли: на 30 юни с „Черно море“ (Варна) в Банско, на 2 юли със „Славия“ отново в Банско и на 7 юли, но за тази дата се търси съперник.

Четвъртите във Втора лига от последния сезон се събират за първа тренировка на 19 юни. Те ще тренират в домашни условия до 24 юни, когато е първата им проверка с „Ботев“ (Гълъбово) на „Арена Созопол”. След завръщането от Благоевград са уговорени контроли със съседите от „Поморие“ и „Несебър“, съответно на 12-и и 15 юли. Местата на срещите ще се уточнят допълнително. Предстои да стане известно и кога ще бъде официалното представяне на тима за новия сезон.

Румен Димов не беше конкретен относно летните промени в кадрови план, като посочи само, че няма да са големи. Засега договори са подписали двама нови, а с други двама се водят преговори в напреднала фаза. От стария състав напускат трима. Наставникът пожела на този етап да не назовава имена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама