Успешен туристически сезон очакват в Кранево

10:46, 11 юни 17 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Очакванията са туристическият сезон в Кранево тази година да е по-добър от миналата година, съобщи кметът на курортното селище Румен Николов. „Хотелиерите си направиха труда да обиколят туристическите борси в Киев, Москва Санкт Петербург. Те основно сами се погрижиха за своя бизнес. Плътността на фестивалите показва, е ще има заетост на хотелската базата”, сподели той.

Преди Фестивала на цацата са изкърпени дупки по улиците в курортното селище, доставени са нови съдове за битови отпадъци. Подготовката не е само за фестивала, но и за туристическия сезон. Кметът увери, че плажовете вече са готови да посрещат туристите. Очакванията са сезонът тази година да е успешен.

Кметът подчерта, че Фестивалът, както и другите подобни прояви, се организират в Кранево, за да удължи туристическият сезон. „Когато надграждаш, очакваш да се случи нещо по-добро. Ние надграждаме, затова се надяваме на по-успешен сезон”, каза Николов.

Програмата на феста днес започва в 10 часа с автомобилен ретро парад. Предвидена е щоупрограма на балет „Електра” – Варна, участия на детски и самодейни състави, както и международна музикална програма с участници от Украйна, Грузия, Молдова и Азербайджан,
От 18 часа ще се проведе състезанието Бирена миля. От 20 часа концерт ще изнесе Илия Луков, който ще поведе най-дългото хоро в Кранево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама