Музикални туристи тъсят квартири в Благоевград

13:54, 07 юни 17 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фестивалът, който превръща в световна музикална сцена Благоевград, ще се проведе на 17 юни, а началният час е от 17.30 часа. 

Мястото тази година е различно и специално модернизирано- новият парк „Македония“ , в района на бившите казарми. Меломаните ще имат възможност да видят на живо френската изпълнителка с най- нежния глас Имани, както и пионера на електро суинг музиката Паров Стелар, заедно с неговата банда. 

Звездното присъствие ще допълнят македонската група „Фолтин“ и българският DJ Marten, с които започва дългоочакваният фестивал.

Хиляди са желаещите да станат част от музикалното събитие и изненадите, които Община Благоевград и нейните френски партньори са подготвили на 17 юни. Всички хотели вече са запълнени. Жителите на Благоевград също могат да се включат и да създадат нови приятелства около провеждането на „Франкофоли. Благоевград“, ако имат квартира, която желаят да отдадат под наем по време на фестивала. Те могат да я обявят в Туристически културно-информационен център в Благоевград. Той се намира на площад „Георги Измирлиев“, разположен между Американския университет в България и сградата на Община Благоевград. 

Повече информация, желаещите да наемат или отдадат квартира под наем за фестивала, могат да получат в Туристически културно- информационен център. Сводните места са обявени на страницата на Община Благоевград, раздел „Календар“- www.blgmun.com, както и във фейсбук страницата на събитието „Francofolies. Blagoevrgad, Bulgarie”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама