„Енерго-Про“ дава възможност за платен стаж на ученици и студенти

13:01, 07 юни 17 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

“Енерго-Про“ за втора поредна година обяви платена лятна програма, предназначена за ученици в ХІІ клас и студенти в ІІІ и ІV курс, обучаващи се в сферата на енергетиката. Целта е да предостави възможност за успешен старт на професионалното развитие и реализация на младите хора.

През миналата година 14 младежи бяха избрани за участие в двата етапа на летния стаж. Част от тях станаха служители на „Енерго-Про“ и към днешна дата продължават своето кариерно развитие, съобщиха от компанията.

Летният стаж ще се проведе през юни и юли и ще бъде с продължителност три седмици. След успешното му приключване всеки участвал ученик или студент ще получи възнаграждение за своята работа и положените усилия и труд. С осъществяването на програмата „Енерго-Про Мрежи“ ще даде шанс на младежите да приложат знанията си и да придобият практически умения в реална работна среда. Това ще ги мотивира да продължат да надграждат наученото и ще им помогне да положат основите на своето бъдещо професионално развитие.

Всички ученици и студенти, отговарящи на условията на програмата, могат да изпратят своята автобиография на имейл [email protected] не по-късно от 18 юни, като е необходимо в електронното писмо да посочат тема „Първи стъпки“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама