Танцовите школи в Благоевград с атрактивен концерт

08:51, 07 юни 17 25 591 Шрифт:
Автор:

Възпитаници от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград закриха учебната година с голям фолклорен концерт под надслов „Млади сме ние, весели“. 

С началото на лятната ваканция, децата, посещаващи школите и класовете в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се представиха пред публика с разнообразни инициативи.

В програмата взеха участие малките балерини от школата по балет, както и възпитаници на школата по литературно творчество. Деца от школите по пиано и китара представиха най- доброто, което са подготвяли през изминалата учебна година. 

Културните прояви в община Благоевград продължават.  На 8 юни в голямата зала на Камерна опера на една сцена ще видим децата от класовете по пиано  и солистите на камерна опера. Заедно ще представят едни от най-популярните класически пиеси и произведения. 

След съвместния концерт,  на 13 юни в музикалното студио на радио Благоевград ще се представят участниците в школите от класическия отдел на ЦЛТРДБ.

С тези инициативи ЦЛТРДБ ще закрие учебната година за своите възпитаници, но през летните месеци преподавателите ще продължат своите занимания с децата, които ще останат в Благоевград.  За тях са организирани занимания по интереси, които са безплатни и не е необходимо предварително записване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама