Депутатите отново ще разискват Законопроекта за концесиите

05:53, 07 юни 17 / Политика 25 239 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народното събрание ще разисква през тази седмица отново законопроекта за концесиите. Срещу Закона за концесиите президентът Румен Радев наложи вето дни, след като встъпи в длъжност. Вносителят на промените сега е Данаил Кирилов от ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Депутатите ще разискват също и Проект на решение за приемане на актуализирана Национална стратегия за развитие на научните изследвания в страната до 2030 г.

Народните представители ще приемат и доклад за дейността на Омбудсмана на Република България през 2016 г., както и годишен отчет на Комисията за защита на личните данни за дейността й през 2016 г.

В петък от 9 ч. парламентарният контрол ще продължи с разисквания по питане от народния представител Георги Йорданов към министъра на здравеопазването Николай Петров за стратегията за развитие на лечебните заведения за болнична помощ. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще отговори на депутатите от БСП Корнелия Нинова, Жельо Бойчев и Манол Генов за политиката на МРРБ за изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама