Консултират кандидати за ВСУ

07:00, 07 юни 17 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За удобство на кандидат-студентите и тази година по време на активния кандидатстудентски прием Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ разкрива изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием в центъра на града. В него кандидатите ще получат пълна информация за предлаганите от университетаспециалности, включените в обучението практики и стажове, възможностите за кариерно развитие и условията за прием. Там ще се приемат документи за кандидатстване и записване във всички бакалавърски, магистърски и докторски програми, които университетът предлага за учебната 2017/2018 година.

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием, който се намира на ул. „Асен Златаров“ № 8 във Варна, отваря врати днес в 15:00 ч. и ще работи от понеделник до петък от 12:00 до 19:00 часа и в събота от 10:00 до 14:00 ч.

Центърът за кандидатстудентски прием на територията на Варненския свободен университет работи от понеделник до петък от 8:30 до 16:30 часа. За кандидат-студентите от страната университетът разполага с национални координатори базирани в над 30 града. Те консултират младите хора по всички въпроси, свързани с предлаганите специалности, форми на обучение и условията за прием в тях, и приемат документи за кандидатстване. Документи се приемат и онлайн на: http://priem.vfu.bg/

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама