Ясни са финалистите на сингъл на Държавното първенство по тенис

19:23, 03 юни 17 / Спорт 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Станаха ясни финалистите на сингъл на Държавното лично първенство по тенис на открито за юноши и девойки до 16 години. Надпреварата е организирана от БФТенис и се провежда на кортовете на ТК 'Левски' в Борисовата градина. Предаде БГНЕС.

В надпреварата при юношите на финал ще играят Пьотр Нестеров от "Черно море Елит " (Варна) и Васил Димитров от ТК "15:40", (София). Макар и трудно Несторов записа четвърта поредна победа в два сета. Той се наложи със 7-5, 7-5 над Никола Тупаров от ТК "Хепи Уин", (София). В другата полуфинална среща Васил Димитров успя да осъществи обрат и да се наложи с 1-6, 6-1, 6-2 над Марио Радев също от ТК "15:40”.

При девойките за финал се класираха Розалина Юсева от ТК "Дема", (София) и Елена Тренчева от ТК "Авеню", (Бургас). Точни три часа бяха нужни на поставената под №2 в схемата Розалина Юсева да се наложи с 1-6, 6-0, 7-5 над съотборничката си от Денислава Глушкова. В другата полуфинална среща между представителките на ТК "Авеню" Елена Тренчева победи Даря Шаламанова 6-2, 6-2.

На финала в турнира на смесени двойки Диан Недев от ТК "Шумен" и Тина Манолова от ТК "Черно море Елит " спечелиха титлата след победа с 6-1, 6-3 над Антъни Генов и Стела Пеева от ТК "Авеню"

Финалните срещи на сингъл са утре, 4 юни, от 10.00 часа сутринта на кортовете на ТК 'Левски' в Борисовата градина. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама