Ученичка от ОУ „И.С.Тургенев” в Разград – с награда от националния конкурс „Бог е любов“

14:42, 03 юни 17 25 638 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На тържествена церемония вчера в Троянския манастир бяха наградени учениците, отличени на 16-тия Национален конкурс „Бог е любов“ на Министерството на образованието. Учениците от страната, лауреати на тазгодишния национален конкурс бяха общо 27 ученици. Те получиха грамоти от Министерството на образованието и награди, осигурени от РУО- Ловеч. Отличията бяха връчени от официалните лица - митрополит Гавриил, епископ Сионий, Георги Терзийски, областен управител на Ловеч, Донка Михайлова, кметица на Троян, Коста Костов, старши експерт в Министерството на образованието и проф. Иван Желев, председател на Националната комисия на конкурса „Бог е любов“.

Снимкa: ОУ „И.С.Тургенев” – Разград, на снимките - Йоана Христова Тодорова от ОУ ”И.С.Тургенев "

Сред наградените бяха и двете деца от Разградска област, отличени с първо място в конкурса.
В раздела за разказ или есе във възрастовата група 3-4 клас, с първа награда е Йоана Христова Тодорова от четвърти "А"клас на ОУ "И.С.Тургенев" в Разград, съобщиха от ръководството на учебното заведение. Наградата й е връчена от проф.  Иван Желев - Председател на комисията за оценка.

 В раздела за рисунка и приложно изкуство в групата от пети до шести клас първа е Йоана-Александра Цветомирова Чобанова от пети клас на ОУ "В.Априлов" в Исперих.

Голямата награда на конкурса спечели Бояна Илиева Иванова от ХІ клас, ПГДВА „Йосиф Вондрак”, гр. Русе, която й беше връчена от Ловчанския митрополит Гавриил.

По време на церемонията гостите имаха възможност да наблюдават изпълнения на песни, стихотворения и драматизации от учениците, изучаващи СИП-Религия в Ловеч и Троян.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама