Запознанство с „Личен купувач“ очаква ценителите на киното във Варна

09:02, 03 юни 17 / Любопитно 25 602 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската звезда Кристен Стюарт в мистериозната драма „Личен купувач“ могат да гледат днес ценителите на киното във Варна. Срещата с модератор театралния режисьор и критик Елица Матеева е от 10 ч. в отдел „Изкуство“ на Регионалната библиотека „Пенчо Славейков“. Входът е свободен.

Творбата на режисьора Оливие Асаяс е показвана у нас единствено на миналогодишното издание за независимо кино в София „So independent”. В главната роля е звездата от „Здрач“, „Облаците на Силс Мария“, „Лагер X-Ray“, „Café society“ Кристен Стюарт. Актрисата е едно от лицата на модните марки Chanel и Balenciaga. Тя е първата американска актриса носител на френската награда „Сезар“ за изпълнението си в „Облаците на Силс Мария“.

Участието й в проекта на режисьора Оливие Асаяс е повод той да напише сценария на „Личен купувач“ и да покани специално за главната роля Кристен. Филмът има награда от фестивала в Кан през 2016 г. за най-добър режисьор.

Кристен Стюарт е в ролята на моден личен купувач за звездите и медиум по съвместителство. Дълбоко скърбяща след скорошната смърт на своя брат близнак, тя отива в дома му в Париж, решена да осъществи контакт с неговия дух.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама