Will.I.Am потвърди оттеглянето на Фърги от Black Eyed Peas

03:55, 03 юни 17 / Любопитно 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Will.I.Am потвърди в петък, че вокалистката на Black Eyed Peas Фърги се е оттеглила отново от групата, за да се концентрира върху соловата си кариера. Новината дойде след месеци спекулации дали наистина певицата се е отказала да се изявява съвместно с бандата, която всъщност беше трамплин за кариерата й. Това предаде БГНЕС.

"Тя работи върху соловия си проект в момента, ние пък преживяваме нещо съвсем различно (предстоящия албум Masters of the Sun - бел. авт), празнувайки 20-годишнината си като група", сподели 42-годишният рапър в интервю за музикалната медия Aham!. Той не даде информация кой ще заеме мястото й, но намекна, че силата на групата винаги се е криела в женските вокали и това ще продължи да бъде така.

Остава неясно и кой ще застане пред микрофона в неделя, когато Black Eyed Peas ще вземат участие в бенефисния концерт на Ариана Гранде в памет на жертвите от терористичната атака в Манчестър.

Припомняме, че миналата година Black Eyed Peas съобщиха, че се събират за нов албум и в края на март 2017 обявиха, че вече са на финалната права по завършването му. За тях Masters of the Sun е първи албум за последните 7 години

"Изобщо не трябваше да спираме”, заяви след раздялата си тогава Уил в интервю за британското радио „Кепитъл ФМ”.

Първият албум на групата, състояща се от Will.i.am и рапърите apl.de.ap и Taboo, е „Behind the Front” от 1998г., като по това време тя представлява рап трио. През 2002г. в състава влиза Фърги, с която идва и комерсиалният успех на третата им тава – „Elephunk”. Албумът се продава в над 9 милиона копия в световен мащаб и включва първия им голям хит – „Where is the love”.

След него последва почти десетилетен хитов поход на бандата, в който тя почти не излизаше от световните класации, включително със солови парчета на отделните членове. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама