Четирима ранени при катастрофи заради висока скорост в област Добрич

15:35, 15 май 17 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три катастрофи с четирима пострадали са станали през последните дни в Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На околовръстния път на Добрич, на около 500 метра преди кръстовището с ул. „Христо Ботев”, лек автомобил „Сааб” се е преобърнал в крайпътна нива. Пострадали са две от пътничките. 45-годишната В.А. от с. Ефр. Бакалово е в болница с разкъсан далак. Няма опасност за живота й. 44-годишната П.О. от с. Коритен е прегледана и освободена за домашно лечение с контузия на шийни прешлени. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

Със съмнение за комоцио, без опасност за живота, е 49-годишната А.К. от град Добрич. Тя е карала лек автомобил „Опел“, който на 14 май, около 8,55 часа, поради движение с несъобразена скорост, е катастрофирал в крайпътна нива. Инцидентът е станал в района на село Пчеларово. Пострадалата е настанена в болницата в Добрич.

Около 18,10 часа вчера лек автомобил „Хонда“ се забил в крайпътно дърво. Катастрофата е станала по пътя между Добрич и с. Бранище. Установено е, че водачът е карал с несъобразена скорост, при което губи контрол над автомобила, напуска пътното платно и се удря в дървото. 54-годишният шофьор М.Т. е в болница с контузно-охлузни рани, натъртвания и комоцио. Няма опасност за живота му. По случая е взето отношение по административен ред.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама