Депутат получи жалби за некачествено саниране

15:33, 15 май 17 25 670 Шрифт:
Автор:

Недоволни граждани се обявиха срещу намерението на общинската фирма "Паркинги и гаражи" да се въведе само нощно зареждане на магазините в Благоевград.

Те изложиха мотивите си в приемната на благоевградския депутат от БСП Николай Бошкилов.

"Гражданите се опасяват, че спокойствието и нощният им сън ще са нарушени, особено за тези, които живеят до големите търговски вериги. Там количеството на стоките е голямо, налага се ползването на мотокари иили други машини за разтоварването им, които са шумни и издават различни звукови сигнали при управлението им", обясни от името на недоволните депутатът Николай Бошкилов. 

"Друга част от сигналите визират санирането на сградите в Благоевград. Хора от квартал "Струмско" се оплакаха от некачествено поставени изолационни материали и конкретно на покривните конструкции. Два от жилищните блокове в квартала вече са протекли. Домоуправител и други от живеещите там са подали няколко сигнала в Общината, но проблемите не са отстранени. Даже са заплашвани от технически лица с физическа саморазправа", каза Бошкилов.

Той посочи, че оплакванията от некачественото саниране са срешу варненска фирма, която е изпълнител на обектите. Бошкилов се ангажира пред жалбоподателите в приемната му да отправи официално питане към ресорния отдел в кметската администрация.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама