Наградиха специалисти по здравни грижи от болницата в Сливен

15:31, 15 май 17 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специалисти по здравни грижи, работещи в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, получиха награди по повод 12-ти май - Международен  ден на сестринството, съобщиха от здравното заведение..

В категорията „Ръководител здравни грижи-Главна сестра“ плакет получи Красимира Танева. В категорията „Ръководител здравни грижи-Старша  сестра“отличена бе  Пенка Чифчиева- ст.мед.сестра в Отделение по хемодиализа;

Плакети получиха и категорията „Професионалист 2016г-мед-сестра“- Наталия Казакова-мед.сестра в операционна към Отделение по хирургия; в категорията „Професионалист 2016г-мед.лаборант“- Донка Стефанова лаборант в Клинична лаборатория; в категорията „Професионалист 2016г-фелдшер“-Йорданка Калева –Отделение по трансфузионна хематология; в категорията „Професионалист 2016г-акушерка“-Светла Мечкова-акушерка в операционна към Отделение по акушерство и гинекология.

С грамоти за доказан професионализъм бяха наградени - Хатче Хасанова-мед.сестра в Отделение по ортопедия и травматология; Карамфилка Добрева- мед.сестра в операционна към Отделение по хирургия; Стела Баева-мед.сестра в Отделение по рехабилитация и физиотерапия.

За професионализъм, развитие и принос в професията, дългогодишна и всеотдайна дейност бяха отличени с грамота Валерия Пехливанова; Георги Темелков; Дора Цанева; Златка Бонева; Мария Узунова; Митка Желева; Радостинка Прокопиева; Станка Стоянова; Тонка Колева; Цонка Пейчева.
 

Главната сестра на болницата Красимира Танева получи грамота от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи на официална церемония в столицата по повод Световния ден на сестринството. Тя бе номинирана в категория „Ръководител по здравни грижи“.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама