Пламен Йорданов оглави ГЕРБ в Старозагорско

15:21, 15 май 17 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за областен координатор на партията в Старозагорска област е утвърден Пламен Йорданов, който бе народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание. Това съобщи днес Емил Христов, депутат и общински ръководител на старозагорската структура по време на пресконференция, на която присъстваха и колегите му Борис Кърчев и Радостин Танев.

Предложението е направено от кмета на Стара Загора Живко Тодоров, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, който заемаше досега поста. 
„Решението бе взето и подкрепено на среща с общинските ръководители от Старозагорска област. Мотивите за решението са, че Живко Тодоров е изключително натоварен като градоначалник и член на ИК на ГЕРБ“, обясни Емил Христов.
„Ще заложа на приемствеността в работата, защото за всички е видимо, че структурата на ГЕРБ в нашата област е една от най-силните в страната“, категоричен бе Пламен Йорданов. Според него една от основните задачи, която си поставя е да надгради добрите резултати. Предстоят отчетни събрания по общини, за да се отбележат силните и слабите страни от изминалите избори, да се направят анализи.

„Започваме и подготовката за следващите местни избори през 2019 г. още сега“, обяви Пламен Йорданов. „Имаме амбицията да спечелим и добавим към нашия успех поне още две кметски места за ГЕРБ в областта”, допълни новият координатор. По думите му ще се борят за община Чирпан и още една.

„Бихме искали Живко Тодоров да се канидатира за трети мандат и бихме подкрепили неговата кандидатура още сега”, категоричен бе Емил Христов.

Народните представители от ГЕРБ съобщиха парламентарните комисии, на които са членове и подчертаха, че ежемесечно ще дават пресконференции за свършената работа пред медиите и своите избиратели. Всяка седмица работят и приемни за граждани, като графикът за тях по общини се обявява предварително на сайта на ГЕРБ, социалните мрежи и офисите на партията в областта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама