Граждани питаха кмета за "Синята зона" в Сливен

17:13, 04 май 17 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Близо 30 граждани посетиха приемния ден на кмета и общинското ръководство в Сливен. По време на днешните срещи те имаха възможност да зададат въпроси към Стефан Радев и заместник-кметовете Румен Иванов, Пепа Чиликова, Стоян Марков  и към секретаря на общината Валя Радева.

Бяха поставени конкретни проблеми, свързани със съществуването на читалище „Константин Константинов", със строителство и опасни сгради в града, със „Синята зона", улично осветление, сметосъбирането, градския транспорт, междусъседски спорове и други въпроси, свързани с преместваемите обекти по главната улица, обществения ред и блогоустрояването. Беше представен проблем с разпространение и употреба на наркотици в сливенските училища. Граждани потърсиха съдействие от кмета и неговите заместници за работа в общински структури и поставиха други социални и лични въпроси.

Общинското ръководство се ангажира да съдейства за решаване на проблемите на хората. Приемният ден се провежда всеки първи четвъртък от месеца. Предварително записване се прави в Центъра за административно обслужване в общинска администрация - два дни преди приемния ден, във вторник от 8.30 часа. Информация на телефон - 044/611-165.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама