Георги Първанов: Красимир Каракачанов има качества

09:26, 04 май 17 / Политика 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„ Много е несериозно Валери Симеонов да бъде в това управление. Крайно неприятно. Хората допускат, че голяма част от приходите му са от държавните структури, говорят че има хотели. Няколко мандата той се занимава с една ограда“, това заяви пред репортер на БТВ депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

Той попита, как виждате Валери Симеонов и Бойко Борисов в Европейския съюз, седнали и заедно решават демографската стратегия.

В студиото на БТВ президентът Георги Първанов сподели, че не е оптимист за участието на Валери Симеонов в правителството. Докато другият коалиционен партньор от коалиция „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов имал управленски качества.

Първанов нарече скандала „Цум гейт“ поредният скандал в българската политика. Според него скандалът показва, че има хора, които са съпричастни с паралелната държава. Видя се, че има закулисие при избор на председател на БСП и г-н Гергов е играл ключова роля, уточни той.

„Когато имам да питам нещо главния прокурор или някой друг от ключовите държавни играчи аз отивам в неговия кабинет. Или когато той иска среща го каня при мен“, каза още Първанов.

Като президент Първанов не е участвал в такива срещи в тристранен формат.

Бившият президент обяви, че настоящият Румен Радев стои стабилно. Той не одобрява идеята на Радев за уседналостта. И разясни, това означава да се лишат от избирателни права нашите сънародници в чужбина.

Единственият съвет на бившия президент към настоящия е да внимава със съветниците си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама