Доброволци набират средства за приют за бездомни животни в Добрич

10:39, 23 апр 17 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Добровoлци към фондация "Ръка за помощ" инициираха кампания в подкрепа на Общински приют за безстопанствени животни в Добрич. Целта на благородната кауза на младежите е набиране на средства за частичен ремонт на някои помещения, закупуване на лекарства и ваксини за животните, съобщиха от фондацията.

 

Младежите организираха концерт, на който бяха набирани средства за каузата. На него присъства и кметът на Добрич Йордан Йорданов. 
На сцената на Общински младежки център се обединиха талантът и благородството на десетки млади хора, готови да подкрепят кампанията. В залата нямаше нито едно празно място. Всички присъстващи се насладиха на талантите от студио за поп-рок певци "Сарандев", "Klimento Brass Band" от СУ "Св. Климент Охридски", представителна фолклорна танцова студия "Добруджа", клуб "Театър" към ЕГ "Гео Милев", хип-хоп формация NNS CREW.

 

Сумата, събрана на благотворителния концерт възлиза на 1111,30 лева. Средствата ще се използват за частичен ремонт на помещения, ваксини и лекарства за животните. Набирането на средства за Приюта продължава до края на месеца. Поставени са кутии за дарения в различни училища в града. През месец май е планирано младежите да връчат сумата на кмета Йордан Йорданов.

Доброволците вече са се устремили към следващата благородна кауза, за която са обединили усилия и са готови да вложат сърца, посочиха от фондацията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама