Влади Въргала и Елен Колева гостуват в Каварна с комедията "Едно на лице - две наопаки"

14:03, 15 мар 17 / Култура 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шуменският драматично-куклен театър "Васил Друмев" гостува на  31 март от 18 часа в салона на НЧ "Съгласие-1890” в Каварна, за да представи една блестяща комедия на Дарио Фо. Режисьор на постановката е Михаил Петров.  

В спектакъла участват Владислав Карамфилов – Въргала, Елен Колева, Милен Димитров, Стефан Сотиров, Марина Мозжухина и др.

Едно на лице - две наопаки е в духа на най-ярките комедии, но в много моменти стигаща до фарс. Спектакълът е краен, артистичен, фантасмагоричен, доближаващ се до "комедия дел арте", но с драматичен привкус.  На финала, добрият, честният, романтичният герой, отново го прибират в лудницата. Кажеш ли истината, вече си готов за там. Системата те прибира на "топло". В ролята на страстна, ревнива и шумна италианка влиза Елен Колева, а образът на нейния съпруг и изтъкнат мафиот е претворен от Владислав Карамфилов – Въргала. Спектакълът е изпълнен с абсурдни ситуации, безкрайни перипетии, невероятни обрати, парадоксални ходове, вдъхновяващи музика, песни и сценография, уникални костюми,съобщават организаторите.

Билети могат да се закупят от касата на входа на НЧ "Съгласие-1890”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама