Ердоган пожертва всичко

10:15, 15 мар 17 / Свят 25 185 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Провокацията и ругателствата, с които режимът на Ердоган засипва близки съюзници от НАТО, накараха и Генералния секретар на Алианса да вземе думата.

Обаче май ще ни трябва доста голямо съсредоточаване, за да можем в момента да намерим нещо такова.Съобщоха от БГНЕС. За да постигне целта си и на референдума през април да вземе цялата власт, Ердоган пожертва всичко: демокрацията, човешките права, разделението на властите.

Като истински ураган той попиля и международните връзки на страната си, а подире му остава изгорена земя. Самата Турция ще понесе огромни щети, а мнозина турци, изпаднали в момента в националистическо опиянение, ще ги усетят на гърба си едва тогава, когато видят оттеглящите се туристи и инвеститори.

Мигар обаче и побеснелият Ердоган не разбира какво върши? Уви, той навярно много добре го разбира. Ето защо НАТО вече трябва сериозно да се замисли дали на своя югоизточен фланг, изложен на многобройни опасности, изобщо може да разчита на такъв съюзник. Един съюзник, който последователно изгаря всичките си мостове към Запада.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама