Бритни Спиърс посвети ден на семейството си

03:57, 15 мар 17 / Любопитно 25 222 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трийсет и пет годишната Бритни Спиърс отложи всички свои задължения и работата си, за да изкара един ден със семейството си, предаде БГНЕС. Поп певицата тръгна със синовете си – 11-годишният Шон и 10-годишният Джейдън – в известния ресторант с развлекателен парк „Планета Холивуд” в Ню Йорк. Компания им правеше сестрата на певицата Джейми Лин Спиърс с дъщеря си.

Млечни коктейли, украсени с разноцветен карамел, торта и усмивки на развлекателните съоръжения описват семейното забавление на Спиърс.

Цялото семейство изглежда си е прекарало добре, но на снимките липсва новият приятел на Бритни. Доскоро тя пускаше снимки с 23-годишния фитнес треньор Сам Асгари. На страницата на Сам също липсват съвместни фотоси.

Синовете на Бритни Спиърс са от танцьора Кевин Федърлайн, за когото тя се омъжи през септември 2004 година в Калифорния. След раждането на по-малкия те се разведоха.

Бритни Спиърс се запозна с Асгари по време на снимките на новия си клип. В началото на 2016 година те престанаха да крият връзката си. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама