Прегазиха жена на АМ „Струма” край Старо село, издирват извършителя

15:37, 14 мар 17 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Досъдебно производство е образувано в Окръжна прокуратура-Перник за образувано за пътно-транспортно произшествие с неизвестен извършител, предаде БГНЕС.

Произшествието е станало в ранните часове на 13 март на АМ „Струма“, в района на село Старо село, посока на движение от гр. София към гр. Благоевград.

От извършената аутопсия на трупа на пострадалото лице са установени множество прегазвания. В момента продължават процесуално-следствените действия за установяване на извършителя на тежкото деяние. Работи се по различни версии. Предстои и разпознаване на пострадалото лице.

Издирват се и МПС-тата, участници в ПТП-то.

Работата продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Инцидентът е станал към 2 ч. на 13 март малко след отбивката за с. Старо село, община Радомир в лентата в посока Дупница.

Преминаващи подали сигнал за прегазена жена, пет часа лентата в посока Дупница на автомагистралата бе затворена за движение заради извършените процесуално-следствени действия, до 7 ч. сутринта трафикът бе пренасочен през Старо село.

На около 200 метра преди разклона за Старо село в аварийната лента на платното в посока Дупница, бе паркиран лек автомобил „Пежо” със софийска регистрация. В него са открити лични документи и телефон на жена, дали те са на прегазената ще стане ясно след разпознаването на тялото. Процедурата се бави, тъй като близките на жената са в чужбина.

Жената е прегазена на над километър от мястото на изоставения автомобил, на този етап не е ясно какво я е принудило да се придвижи поне километър напред пеш по пътното платно. По време на инцидента в района на инцидента валял сняг.

Към 8 ч. сутринта вчера Пежото бе качено на репатриращ автомобил на пътна помощ и закаран за продължаващите процесуално-следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура-Перник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама