Убит е таксиметров шофьор

09:25, 14 мар 17 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жестоко убийство на таксиметров шофьор е станало тази нощ в русенското село Николово. 59-годишният Валери е бил намушкан няколко пъти в гърба, а тялото му е намерено на 40 метра от автомобила. Извършителят се издирва, засега основната версия е грабеж, предаде БГНЕС .

Сигналът е подаден в 4.35 часа тази сутрин от съсед, който е бил събуден от лай на кучета. Когато излязъл навън, видял таксиметровия автомобил и тялото на водача. Районът веднага е бил отцепен от полицията, а извиканият екип на „Спешна помощ“ само е констатирал смъртта.

Убийството е извършено на улица в края на селото, в близост до гробищния парк. Най-вероятно това е провокирало убиеца да извърши точно там престъплението. Хората от селото са в шок от случилото се.

Таксиметровият шофьор е работил от десетина години към „Точните таксита“. Оттам коментираха, че е предпочитал да взема нощни курсове. Колегите му са потресени, тъй като досега не е имало подобни тежки инциденти.

Засега от полицията нямат заподозрян. Предполага се, че клиент е извършил убийството с цел грабеж, за да вземе оборота на таксито. Извършват се огледи из цялото село, в търсене на оръжието на престъплението. Убиецът също се издирва. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама