Европейска шампионка по карате кани старозагорци на спортен празник

08:35, 14 мар 17 / Спорт 25 762 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 19 март от 11.00 часа в парк „Митрополит Методий Кусев“ ще се проведе празник под надслов „Спорт за всеки“. Организатор на събитието е кандидатът за народен представител от  Анелия Асенова съвместно с МГЕРБ Стара Загора. В тренировката ще се включат именити старозагорски спортисти, както и представители на различни местни спортни клубове. 
Анелия Асенова е европейски шампион по карате, шампион на САЩ, участник в две световни първенства, спортист на годината за Стара Загора през 2010 г.  

Участие в събитието ще вземат  Тае-бо клуб „Аскен“, Николай Станчев – световен шампион по плажна борба, ММА боецът Георги Валентинов, Тихомир Трифонов – Балкански шампион по културизъм и фитнес инструктор,  Мариан Димитров – вицесветовен и многократен републикански шампион по бойно самбо, Стефан Сандев - инструкторът по бойно самбо заедно с неговия спортен клуб „Недьо Ранчев“, Анастасия Пенчева – инструктор Кangoo jumps, спортен клуб „Аскен“ – карате киокушин и още много видни спортисти на Стара Загора.

Стара Загора е един от най-добрите примери за създадени възможности за масов спорт, с развита образцова спортна политика, с добра база, програми и събития. Това една от причините да бъде избран за Европейски град на спорта за 2017 г.

Тренировката е подходяща за хора от всяка възраст, без значение дали се занимават активно със спорт или са просто любители.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама