МКБППМН-Кубрат приканва класните ръководители да номинират най-добрия ученик

13:36, 08 мар 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По случай 24-ти май - Денят на българската писменост и култура и Международния ден на детето - 1 юни Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ в Кубрат организира конкурс на тема  „Най-добрият ученик”.

Предизвикателството е към класните ръководители, които трябва да номинират най-добрия ученик от техния клас до 20 май (по един ученик), съобщават от комисията. Номинациите се изпращат на е-адрес mkbppmn@mаil.bg, предложенията могат  да се подават и в ст.33 в сградата на общината. 
 Номинацията трябва да бъде от името на класния ръководител и да съдържа трите имeна на ученика, кратка обосновка на номинацията (общ успех, активност и старание при изпълнение на поставените задачи, подготовката към уроците, взаимоотношения с учители, съученици и връстници, активност в училищния живот и др.) 
 Право на участие имат всички класове от училищата на територията на община Кубрат.

Номинираните ще получат грамоти и награди.

С конкурса освен отбелязване на два от най-светлите празника от българския календар, от местната комисия в Кубрат целят още училището да бъде представено като важна образователно-възпитателна институция.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама