Келиан Конуей без обувки на колене на дивана в Белия дом

08:53, 28 фев 17 / Свят 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимка, на която тя е коленилчила без обувки на диван в Белия дом. Това съобщава БГНЕС.

Кадърът, разпространен от световните агенции, показва Конуей, коленицила на дивана, да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и чернокожите шефове на колежи и университети.

Много от потребителите на Туитър бързо се захванаха да критикуват Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на "неуважение". "Нова снимка за" привилегията на белите", написа един от потребителите на Туитър по повод на кадъра, на който Тръмп е заобисколен от от голям брой чернокожи.

Някои направиха сравнение със снимката от 2013г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет.

Конуей наскоро беше подложени на критики за врекламиране на модната марка на дъщерята на президента. Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да се изправи дисциплинарно наказание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама