Ангел Джамбазки и Емил Димитров – Ревизоро ще подкрепят шуменци в битката им за цената на водата

13:18, 24 фев 17 / Политика 25 914 Шрифт:
Автор:

Водач на листата е Емил Димитров-Ревизоро, бивш депутат в 43 народно събрание. След него се нарежда регионалният координатор на НФСБ и общински съветник Наталия Стефанова. На трето място е инж. Добрин Чайлев, координатор на ПП ,,АТАКА" в Шумен и общински съветник. Четвърти е Деан Станчев областен координатор на ВМРО и също общински съветник. Петият кандидат за депутат е Румен Русев бивш заместник председател на общинският съвет в Шумен, а шести е доктор Борис Николов от ПП ,,АТАКА" - Велики Преслав.

„Дойдох малко по-рано, преди да започне срещата и се разходих. Останах неприятно изненадан, че в това слънчево време, повечето хора покрай мен изглеждаха нещастни. Тук пред този магазин забелязах, че много възрастни жени и мъже си броят парите в портмонетата преди да влязат”, каза пред репортер на Topnovini.bg  Емил Димитров.

Той и евродепутатът Ангел Джамбазки обявиха, че застават твърдо зад шуменци относно завишената цената водата и качеството и.

Патриотите нарекоха решението на КЕВР, относно цената на водата в Шумен - „престъпление” .

 

 „Ще протестираме не само в София, а и в Шумен. Няма да се спрем пред това нагло престъпление. Ще искаме и оставката на председателя на КЕВР г-н Иванов”, заяви Джамбазки.

Патриотите бяха категорични, че няма да дават празни  обещания, а ще продължат да се борят за каузите, които са следвали досега.

 „На тези избори не е толкова важно, кой ще е първи, нито втори. Важни ще са тези, които са трети „ смята водачът на шуменската листа Емил Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама