От ВМА обявиха причината за смъртта на Роро

13:07, 24 фев 17 25 3650 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От ВМА потвърдиха за Topnovini.bg причината за смъртта на тв водещия Роро Кавалджиев, който почина тази сутрин в лечебното заведение. Според Любомир Методиев от пресцентъра на Военномедицинска болница, Роро е починал от „дихателна недостатъчност“.

По думите на Методиев, на 22 февруари Радослав Кавалджиев (Роро) е бил приет в инфекциозната клиника на ВМА с висока температура и симптоми на грип. След това е преместен в интензивно отделение, където развил „скоротечна двустранна бронхопневмония“. По-късно състоянието му се влошава и се наложило да го поставят в състояние на изкуствена кома.

По време на престоя си в болницата Роро написа във Фейсбук:

"Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви..."

Малко преди да постъпи във ВМА, Роро Кавалджиев е бил на почивка с приятели на индонезийския остров Бали.

До смъртта си, Роро организираше различни гейминг събития. Той активно се бореше за легализирането на марихуаната, последното му участие пред голяма аудитория беше във Vip Brother. Именно там той стана близък с голяма част от участниците. Ето какво написаха на стените си някои от приятелите му от формата по Нова тв:

Ирина Тенчева: "Лек Път към Дома, любими Принце на Светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи."

Лара Златарева: "Сбогом, момче! Лек полет!... Светлината..."

„Приятели, тази сутрин от нашата Земя изгасна ярка светлинка. Нашият прекрасен, искрящ и вдъхновяващ Роро си отиде. Нека му отправим последна огромна, топла, изпълнена с любов сфера, точно както той ни учи години наред! Легендарният му заряд и позитивизъм положиха началото на нещо мощно. И завинаги ще остане в сърцата ни. Ще ни липсваш.“- написаха колегите му от NEXT TV.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама