Раздават флаери в автобусите с промените в транспортната схема на Бургас

12:59, 23 фев 17 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Персоналът в автобусите ще раздава флаери с информация за промените в транспортната схема на Бургас. Това съобщиха от общинския превозвач „Бургасбус“. Поводът е въвеждането на три нови линии в градския транспорт от 24 февруари, петък, за които Topnovini.bg писа подробно вчера. Тъй като всяка промяна може да е объркваща за някои граждани, от превозвача ще поставят на повечето по-големи спирки подробна информация за новите Б11, Б12 и 9.

Инфо за маршрутите и разписанията на новите линии може да се получи и на сайта на „Бургасбус“ и на страницата на предприятието във фейсбук.

Това ще бъде последната от сериите промени по транспортната схема, която беше въведена на 26 ноември 2016-та. Нововъведенията са направени след тримесечно наблюдение и са съобразени максимално с нуждите на гражданите и техническата възможност на фирмата.

Наименованията на новите маршрути са Б11, Б12 и 9. Те ще свързват най-големия комплекс на града „Меден рудник“ с „Изгрев“ и „Славейков“. Линиите са създадени след серия от разговори с гражданите на „Меден рудник“ и са съобразени с предложенията, които общинският превозвач е получил след въвеждането на новата транспортна схема.

Новите линии Б11 и Б12 ще заменят досегашните 11А и 12А, които ще спрат да се изпълняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама